මිනිසා විසින් උත්ස්වේදනය පාලනය කරන අවස්ථා
 

ශාක ද්‍රව්‍ය ප්‍රයොජනය ගන්නා අවස්‌ථාවල දී එම ශාක ද්‍රව්‍ය සිදුවන උත්ස්‌වේදනය මිනිසාට පාලනය කිරීමට සිදුවේ. පහත දැක්‌වෙන්නෙ එවැනි අවස්‌ථා කිහිපයකී.

 


  • පලා කොළ වර්ග මැළවීම වළක්‌වා ගැනීම සදහා පලා විකුණන අය නිතර ඒවාට ජලය ඉසිති.

  • නටුවෙන් කපන ලද මල් ඉති වැදි කලක්‌ පර නොවී තබා ගැනීම සදහා ඒවයේ නටුවෙන් කැපූ ස්‌ථානයේ තෙත පුළුන් තබා බඳිනු ලැබේ.

  • අලුත් එළවළු, පළතුරු හා පලා වර්ග නොමැළවීම සඳහා පොලිතීන් මළුවල අසුරාතබනු ලැබේ.

 








(c) Shilpa Sayura Foundation 2006-2017