බීජ පරෝහනය වීමට සලස්වා අර්ධ පරෝහනය වූ බීජ වියලා මෝල්ට් (Malt) සාදා ගනියි.පරෝයණය වන බීජවල අැමයිලේස් සහ මෝල්ටෙිස් වැනි එන්සයිම නිපදවෙන අතර මෙම එන්සයිම පිෂ්ටය සීනි බවට පත්කිරූම සදහා වැදගත් වෙි.
බීජ පරෝහනය වීමට සලස්වා අර්ධ පරෝහනය වූ බීජ වියලා මෝල්ට් (Malt) සාදා ගනියි.පරෝයණය වන බීජවල අැමයිලේස් සහ මෝල්ටෙිස් වැනි එන්සයිම නිපදවෙන අතර මෙම එන්සයිම පිෂ්ටය සීනි බවට පත්කිරූම සදහා වැදගත් වෙි.